L'hora del vermut
Olives farcides
2.80 €
Olives trencades
3.20 €
Xips
2.40€
Anxoves de l'Escala
10.00€
Seitons
7.50€
El matrimoni
16.00€
Escopinyes
9.90€
Musclos en escabetx
5.00€
Tapa de manxec
3.90€
Per picar i compartir (si vols)
Les Braves "cabrones"
5.90€
Croquetes fetes A CA SA (ud.)
2.20€
Gyozas de verdures amb soja (5 ud.)
7.00€
Ració de lacó gallec
9.00€
Hummus A CA SA
8.00€
Els calamars Bravos
12.00€
calamars amb ceba caramel·litzada i curri
10.50€
La truita que plora (feta al moment)
9.50€
Els fingers de pollastre
8.50€
Botifarra Strogonoff
9.00€
La Rusa
8.60€
Ous trencats amb pernil del bo
Els pots fer amb foie (11.00€)
12.90€
Musclos al vapor
11.00€
Musclos marinera amb picada de calamars
14.00€
Pernil del bo
17.00€
Taula de formatges
16.00€
Baos de pulled pork
10.50€
Cruixent de xarxofes amb maionesa de mel
10.40€
Bunyols de bacallà amb all i oli verd
200 €
El pà amb tomàquet
3.50€
Ració de pa
2.40€
Ració de pa sense gluten
3.50€
Les amanides
De formatge de cabra, poma i nous amb vinagreta de mel
12.00€
De salmó amb guacamole, oli de tòfona i mel de canya
14.00€
Amanida Cèsar
12.40€
De tomàquet amb ventresca i ceba encurtida
12.50€
Els arrossos
Arròs negre
18.00€
Arròs de muntanya
18.00€
Arròs amb cruixent de calamars
19.50€
Arròs vegetarià
18.00€
Fideuà marinera, muntanya o mixta
26.00€
Per atipar-se
La "Buti" amb mongetes i all negre
12.90€
Hamburguesa Angus ceba caramel·litzada i foie
15.50€
Hamburguesa Angus amb ceba caramel·litzada i formatge de cabra
200 €
Lagarto ibèric
15.00€
Tagliata de vedella (entrecot)
18.00€
Salmó marinat amb salsa teriyaki
15.50€
Caneló XXL d'ànec i foie amb reducció de shitake i parmesà
12.80€
Secret ibèric amb salsa de Pedro Ximénez i puré trufat
18.50€
Les postres per pecar
Cheesecake fet A CA SA
5.50€
Tiramisú fet A CA SA
5.50€
Trufes amb nata
5.50€
Killer Brownie
5.50€
Coulant amb nata
4.90€
Coulant amb gelat de vainilla
5.50€
Gelats dels de bola
3.50€